Pregled proizvoda
po brendovima

Rokovi isporuke za deo artikala

Aktuelna pandemijska situacija uzrokovana virusom Covid-19 "zatvorila je ceo svet i otežala i proizvodnju i transport roba.

Zbog globalno loše situacije sa transportom roba, nesigurnim i produženim rokovima isporuke i značajnim povećanjem cena lima, repromaterijala i usluga transporta, na žalost nismo u mogućnosti da garantujemo rok isporuke za određeni broja artikala.

Svi takvi artikli obeleženi su znakom "?" (status NA UPIT) pored dugmeta za poručivanje.

Da bismo omogućili da imate što pouzdanije informacije o alatima koje želite da kupite (naravno, koliko je to moguće u ovoj situaciji) mi ćemo Vam za svaki Vaš upit slati ponude sa naznačenim rokovima isporuke za artikle obeležene znakom "?" tj. sa statusom NA UPIT.

Za jedan deo artikala, koje smo izvdojili iz ponude zbog povoljnijih cena, ne znamo do kada ćemo moći da nudimo po tim povoljnijim cenama,
pa smo te atrikle označili statusom "DO ISTEKA ZALIHA" (pored dugmeta za poručivanje robe),
pa Vam predlažemo da sačekate da dobijete našu ponudu sa konkretno očekivanim rokom isporuke.

Nadamo se da će ove informacije doprineti boljem razumevanju i da ćemo izbeći eventualno neprijatne situacije pre svega po pitanju rokova isporuke.

UNIOR TEOS ALATI

 

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt