Kako bi internet stranica radila ispravno i kako bi se mogla unapređivati radi poboljšanja vašeg iskustva pregledanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies ili kolačići) sačuvati na vaš računar.

Kolačić je podatak male veličine koji web stranica čuva u računaru ili mobilnom uređaju posetioca. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posetioca iz prethodnih poseta. Većina pretraživača dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati ili u pretraživaču postaviti zabranu čuvanja istih.

Najčešći razlozi korišćenja kolačića su: identifikacija posetioca, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih poseta, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje.

Ovi kolačići nam omogućavaju da Vas automatski prepoznamo kada ponovo posetite našu internet stranicu.Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće. Međutim, možete da podesite Vaš pretraživač tako da se na Vašem računaru ne čuvaju kolačići ili da se uvek pojavljuje poruka pre nego što se kreira novi kolačić. Ipak, potpuno onemogućavanje kolačića može da znači da ne možete da koristite neke od funkcija naše internet stranice.

Kolačiće čuvamo na vašem uređaju samo ako su strogo neophodni za rad našeg sajta. Za sve ostale kolačiće nam je potrebna vaša saglasnost.

Kompanija Unior Teos alati je posvećena tome da Vaša privatnost bude zaštićena. Bilo koje informacije dobijene od Vas koristiće se u skladu sa našom Politikom privatnosti I neće se ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu što Vam osigurava potpuno sigurno I bezbedno poslovanje I saradnju sa kompanijom Unior Teos alati d.o.o.

Prihvatam
Prodavnica

Pregled proizvoda
po brendovima

Prodavnica

Dragi prijatelji, 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo otvorili našu prvu prodavnicu alata u  Beogradu,
odmah pored novog poslovnog prostora gde se nalazi i sedište firme i veleprodaja.

U ponudi je veliki izbor UNIOR ručnih alata, koferi i torbe za alat nemačkog proizvođača B&W International, merni alati BMI i INSIZE, kao i specijalni alati španskog Ega mastera, električni i akumulatorski alat Bosch, brusne i rezne ploče, burgije i ostali pribor.

Alati u našoj ponudi su namenjeni pre svega za profesionalnu upotrebu, ali i za sve hobi majstore koji žele kvalitetan i pouzdan alat.

Za sve naše kupce u prodavnici pripremili smo niz pogodnosti u okviru programa lojalnosti, a uslove korišćenja i
popuste možete pogledati i preuzeti u brošuri TEOS KLUB LOJALNIH MAJSTORA na strani PROGRAM LOJALNOSTI

Dođite i proverite našu ponudu!

Adresa prodavnice: Subotička 23, 11050 Beograd

RADNO VREME PRODAVNICE

svakog radnog dana PONEDELJAK - PETAK OD 08-16 h.

Kontakt telefon: 011/ 2-412-555

Mobilni tel: 064/828-0-728

e-mail:prodavnica@uniorteos.com.

 

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt