Pregled proizvoda
po brendovima

Uslovi kupovine

Uslovi prodaje

Poštovani korisnici, dobrodošli na sajt uniorteos.com

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri pregledu i korišćenju web sajta www.uniorteos.com, koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate Uslove korišćenja.

Svaka poseta našem sajtu, kao i upotreba postojećih servisa na sajtu, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

On-line kreiranje i slanje upita sa web sajta www.uniorteos.com

Pored svakog proizvoda u web katalogu na našem sajtu www.uniorteos.com postoji „korpa“ kojom je omogućen automatski odabir željenog artikla.

Kada kao korisnik završite sa izborom svih željenih artikala, jednostavnim klikom na dugme „Pošalji upit“ šaljete kreirani upit direktno prodaji Unior Teos alata.

Da biste na ovaj način poslali upit neophodno je da se pre toga registrujete na našem web sajtu www.uniorteos.com kako bismo mogli da Vam dostavimo ponudu sa cenama, rokovima isporuke, načinom plaćanja i svim ostalim bitnim informacijama.

O upotrebi Vaših ličnih podataka od strane Unior Teos alati, koje ostavljate u procesu registracije, možete se informisati na strani Pravila korišćenja i privatnost.

Za izabrane proizvode dobićete ponudu (sa cenama i rokovima isporuke) u roku od 24h na Vašu e-mail adresu, koju ste dostavili u procesu registracije.

Vikendom i praznicima ponudu možete da očekujete u toku prvog radnog dana u nedelji.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć za korišćenje našeg web sajta, naše kolege iz prodaje pomoći će Vam u registraciji, korišćenju funkcionalnosti web sajta, pretraživanju artikala, ali i u samom odabiru i završnim koracima slanja upita. Možete nas kontaktirati na telefon 011/744-03-30 ili e-mailom na office@uniorteos.com

Radno vreme: Ponedeljak-Petak 8:00 -16:00 h

Uslovi prodaje na daljinu (preko interneta)

Naša internet prodaja posluje na sledeći način: ukoliko ste zainteresovani za neke od naših artikala, pošaljite nam upit - na osnovu upita dobijate ponudu sa svim komercijalnim uslovima (cene, plaćanje, isporuka,...).

Kupovina, modeli plaćanja

Ukoliko Vam ponuda koju dobijete od nas bude odgovarala, robu koju želite da kupite možete poručiti (potvrditi) putem e-maila ili telefonski.

Prilikom potvrđivanja kupovine potrebno je da navedete i:

način plaćanja

način preuzimanja/isporuke - da li želite da Vam se poručeni proizvodi pošalju brzom poštom ili želite da ih preuzmete lično u našem magacinu. Ukoliko želite isporuku brzom poštom potrebno je da obavezno dostavite podatke o primaocu i željenoj adresi dostave, kao i kontakt broj naručioca.

Kupovinu odnosno plaćanje možete izvršiti na jedan od sledećih načina:

Uplatnicom

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem Interneta, ako imate Internet pristup svom računu (e-banking). Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde Vašeg poručenja.

Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i biće isporučeni kako je navedeno prilikom potvrde kupovine.

Gotovinski

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta pri isporuci). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.

Ukoliko želite da robu preuzmete lično, to možete u našem magacinu – uplatu možete izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno poručenu robu.

Rokovi isporuke

Rok isporuke za izabrane artikle određen je u skladu sa ponudom koji dobijate od Unior Teos alata.

Za sve artikle koji su redovno na zalihama rok isporuke je 24 h od evidentiranja uplate u našem sistemu. Za artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, rok isporuke je naznačen u ponudi koju dobijete od nas.

Način isporuke

Isporuka na teritoriji Srbije (izuzev Kosova) vrši se kurirskom službom:

Porudžbine primljene do 13 h biće isporučene u roku od 24 h (odnosno do 14 h narednog dana), a porudžbine primljene posle 13 h biće isporučene u roku od 48 h. Svako odstupanje od navedenog dobićete zvanično u odgovoru na upit.

Isporuke od strane kurirske službe se vrše radnim danima (subotom i nedeljom brze pošte više ne isporučuju robu).

Kako trenutno postoje objektivne teškoće u radu brzih pošta zbog aktuelne epidemiološke/pandemijske situacije, moguća su kašnjenja u isporuci brzom poštom na nekim rutama.
Ukoliko se desi da Vam pošaljka kasni, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo proverili status iste.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

Takođe, svu poručenu robu možete preuzeti lično u našem magacinu u ul. Petra Gvojića 11a (krug stovarišta Stepanović, u blizini Dušanovačke pijace) u Beogradu.

Trošak isporuke kurirskom službom pada na kupca ili isporučioca u zavisnosti od uslova ponude koju ste prihvatili prilikom poručenja robe.

Ostali uslovi dostave (isporuke):

Proizvodi koji se isporučuju kurirskom službom biće zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Najnovija ograničenja koja se tiču veličine paketa za slanje brzom poštom su:

  • maksimalna težina paketa:             30 kg
  • maksimalne dimenzije paketa:       100 x 80 x 60 cm

Paketi odnosno artikli koji se ne mogu zapakovati u ove dimenzije, spadaju u tzv. vangabaritne pošiljke i podležu posebnim uslovima isporuke,
za koje je potrebno dostaviti upit brzoj pošti, ali se za zakve pošiljke ne garantuje mogućnost isporuke brzom poštom unapred. 

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda od kurira proveri eventualna oštećenja (samog pakovanja ili i pakovanja i proizvoda nastala u transportu) i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, a može i da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.

Povrat robe

Kupovina je situaciona i individualna, pa se mogu dogoditi slučajevi gde će kupac tražiti od nas da se kupljena roba vrati iz više razloga. Zakon krajnjem potrošaču to omogućava u određenom roku i pod određenim uslovima.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, koji se odnosi na fizička lica i maloprodaju, za svaku kupovinu putem interneta kupac ima pravo na jednostrani raskid Ugovora u roku od 14 dana o dana preuzimanja. Prilikom jednostranog raskida Ugovora neophodno je sledeće: popunite i pošaljite Obrazac za jednostrani raskid Ugovora na office@uniorteos.com i nakon naše potvrde o prijemu popunjenog obrasca, pošaljite popunjen Obrazac sa kompletnim proizvodom i računom na adresu:

UNIOR TEOS ALATI DOO BEOGRAD

Magacin

Ul.Petra Gvojića 11a (u krugu stovarišta Stepanović)

11000 Beograd

Uz proizvod obavezno pošaljite i neoštećenu ambalažu proizvoda.

Troškove transporta prilikom jednostranog raskida Ugovora snosi kupac.

Ukoliko neki od gore navedenih zahteva ne bude ispunjen nećemo biti u mogućnosti da Vam prihvatimo zahtev. Nakon utvrđivanja da je roba vraćena u istom stanju kako je i poslata tj. prodata (neoštećena i ispravna i roba i ambalaža), Unior Teos alati će najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od prijema izjave o jednostranom raskidu Korisniku vratiti iznos koji je primio po osnovu narudžbine/maloprodajnog računa.

Reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima UZ FISKALNI RAČUN i napisan razlog reklamiranja:

isporuka robe koja nije naručena

isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

ostali slučajevi u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali. Detaljne informacije o uslovima reklamacije, garancije i servisa možete pogledati na našoj stranici za podršku.

Uslovi prodaje za pravna lica (firme)

Ukoliko ste zainteresovani za neke od naših artikala, pošaljite nam upit - na osnovu upita dobićete ponudu sa svim komercijalnim uslovima (cene, plaćanje, isporuka,...). Prilikom registracije na našem sajtu potrebno je da upišete osnovne podatke pravnog lica (firme) i Vaše kao predstavnika (osobe za kontakt).

Kupovina, model plaćanja

Ukoliko Vam ponuda koju dobijete od nas bude odgovarala, robu koju želite da kupite možete poručiti (potvrditi) putem e-maila ili telefonski.

Prilikom potvrđivanja kupovine potrebno je da navedete i način preuzimanja/isporuke - da li želite da Vam se poručeni proizvodi pošalju brzom poštom ili želite da ih preuzmete lično u našem magacinu. Ukoliko želite isporuku brzom poštom potrebno je da obavezno dostavite podatke o primaocu i željenoj adresi dostave, kao i telefonski broj kontakt osobe.

Kupovinu odnosno plaćanje možete izvršiti putem

Naloga za prenos (virmansko plaćanje)

Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima. Nakon potvrde poručenja (odabranih artikala iz ponude ili kompletne ponude), uplatu možete izvršiti prema predračunu (profakturi) koju ste dobili putem e-maila. Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata kurirskom službom ili je možete preuzeti u našem magacinu. Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva ovu transakciju možete obaviti na isti način.

Uslovi prodaje za fizička lica

Pored uslova kupovine na daljinu (preko interneta) fizička lica mogu kupiti i platiti robu i lično prilikom preuzimanja u našem magacinu, a takođe i

Čekovima građana

Unior Teos alati Vam nudi i mogućnost odloženog plaćanja čekovima na rate bez kamate.

Kupovina robe na rate - čekove može se izvršiti samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica).

Pored uredno ispisanih podataka na čeku, kupac je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt