Kako bi internet stranica radila ispravno i kako bi se mogla unapređivati radi poboljšanja vašeg iskustva pregledanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies ili kolačići) sačuvati na vaš računar.

Kolačić je podatak male veličine koji web stranica čuva u računaru ili mobilnom uređaju posetioca. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posetioca iz prethodnih poseta. Većina pretraživača dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati ili u pretraživaču postaviti zabranu čuvanja istih.

Najčešći razlozi korišćenja kolačića su: identifikacija posetioca, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih poseta, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje.

Ovi kolačići nam omogućavaju da Vas automatski prepoznamo kada ponovo posetite našu internet stranicu.Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće. Međutim, možete da podesite Vaš pretraživač tako da se na Vašem računaru ne čuvaju kolačići ili da se uvek pojavljuje poruka pre nego što se kreira novi kolačić. Ipak, potpuno onemogućavanje kolačića može da znači da ne možete da koristite neke od funkcija naše internet stranice.

Kolačiće čuvamo na vašem uređaju samo ako su strogo neophodni za rad našeg sajta. Za sve ostale kolačiće nam je potrebna vaša saglasnost.

Kompanija Unior Teos alati je posvećena tome da Vaša privatnost bude zaštićena. Bilo koje informacije dobijene od Vas koristiće se u skladu sa našom Politikom privatnosti I neće se ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu što Vam osigurava potpuno sigurno I bezbedno poslovanje I saradnju sa kompanijom Unior Teos alati d.o.o.

Prihvatam
O nama - Unior Teos

Pregled proizvoda
po brendovima

O nama

UNIOR TEOS ALATI osnovani su 1995. godine i od tada prepoznatljivi po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

 

Mi smo generalni uvoznik i distributer UNIOR ručnih alata za Srbiju, i u ponudi imamo kompletan asortiman alata, pribora i opreme za profesionalnu upotrebu.

 

Takođe direktno uvoznimo i/ili distribuiramo i:

  • Merne alate i uređaje BMI, INSIZE i Wezu
  • Kofere i torbe za alat B&W International
  • Ručne, neiskreće i druge specijalne alate EGA MASTER
  • Profesionalni električni alat i pribor BOSCH, Makita, DeWALT...
  • Kompresore, pneumatske alate,  dizalice, mernu, lemnu i test opremu i pribor
  • Opremu za radionice
  • Ručne alate za popravku bicikala i motocikala
  • Outdoor kofere - specijalne visokootporne kofere za transport osetljivih uređaja i instrumenata, foto-opreme, dronova i slično
  • Kofere i torbe za transport bicikala 
  • kao i ostale razne i specijalne alate

 

 

Sedište firme, veleprodaja i prodavnica alata objedinjeni su na jednoj lokaciji i to omogućava da brzo i lako odaberete, pogledate i kupite alate i ostalu opremu koji su vam potrebni na jednom mestu. 

 

 

 

Misija i vizija

UNIOR TEOS ALATI obezbeđuju kupcima i korisnicima alata i pribora uslugu prepoznatljivog kvaliteta i u potpunosti zadovoljavaju potrebe korisnika za svim vrstama alata, pribora i srodne robe.

 

Želimo da naša firma uskoro zauzme vodeće mesto u trgovini alatima i priborom u Srbiji, sa UNIOR-om kao najzastupljenijom robnom markom ručnih alata na tržištu.

 

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt