Kako bi internet stranica radila ispravno i kako bi se mogla unapređivati radi poboljšanja vašeg iskustva pregledanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies ili kolačići) sačuvati na vaš računar.

Kolačić je podatak male veličine koji web stranica čuva u računaru ili mobilnom uređaju posetioca. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posetioca iz prethodnih poseta. Većina pretraživača dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati ili u pretraživaču postaviti zabranu čuvanja istih.

Najčešći razlozi korišćenja kolačića su: identifikacija posetioca, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih poseta, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje.

Ovi kolačići nam omogućavaju da Vas automatski prepoznamo kada ponovo posetite našu internet stranicu.Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće. Međutim, možete da podesite Vaš pretraživač tako da se na Vašem računaru ne čuvaju kolačići ili da se uvek pojavljuje poruka pre nego što se kreira novi kolačić. Ipak, potpuno onemogućavanje kolačića može da znači da ne možete da koristite neke od funkcija naše internet stranice.

Kolačiće čuvamo na vašem uređaju samo ako su strogo neophodni za rad našeg sajta. Za sve ostale kolačiće nam je potrebna vaša saglasnost.

Kompanija Unior Teos alati je posvećena tome da Vaša privatnost bude zaštićena. Bilo koje informacije dobijene od Vas koristiće se u skladu sa našom Politikom privatnosti I neće se ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu što Vam osigurava potpuno sigurno I bezbedno poslovanje I saradnju sa kompanijom Unior Teos alati d.o.o.

Prihvatam
root - Unior Teos

Pregled proizvoda
po brendovima

Prijava / Registracija


Prijava

Zaboravili ste lozinku?

RegistracijaNapomene:
  • Obavezno popunite polja naznačena zvezdicom (*)

  • Ukoliko registrujete firmu molimo da obavezno unesete PIB broj radi lakšeg „prepoznavanja“ ostalih podataka firme

  • Ako se registrujete kao fizičko lice, a već ste član našeg programa lojalnosti, nećemo moći da Vas identifikujemo ukoliko ne unesete podatke koje ste ostavili prilikom uključivanja u isti (ime i prezime, e-mail adresu i broj mobilnog telefona) i može se desiti da dobijete ponudu kao potpuno nov kupac, bez dodatnih pogodnosti

  • Odmah nakon unosa podataka biće Vam poslato uputstvo za aktivaciju naloga na e-mejl koji ste ostavili

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt