Pregled proizvoda
po brendovima

XXVI REPUBLIČKO TAKMIČENJE MAŠINSKIH ŠKOLA - DONACIJA ALATA

Upešnost u poslovanju i životu uopšte, ne meri se samo postignutim poslovnim rezultatima već i time koliko doprinesete razvoju društva čiji ste deo.

Vodeći se time, UNIOR kao proizvođač i UNIOR TEOS ALATI kao generalni uvoznik i distirbuter za Srbiju, već sedmu godinu za redom pružaju podršku obrazovanju budućih automehaničara kroz donaciju UNIOR kolica sa velikom garniturom alata.

Donacija se dodeljuje u saradnji sa Zajednicom mašinskih škola kako bi kriterijumi dodele ove donacije omogućili da vredan alat, koji se koristi za izvođenje praktične nastave u školama, dobio što veći broj škola u celoj Srbiji.

Lep povod za dodelu donacije je Republičko takmičenje mašinskih škola Srbije koje se održava svake godine u maju mesecu.

Dosadašnji dobitnici donacija su bile sledeće škole:

2013.            MAŠINSKO-SAOBRAĆAJNA ŠKOLA ČAČAK
2014.            POLITEHNIČKA ŠKOLA KRAGUJEVAC
2015.            SREDNJA MAŠINSKA ŠKOLA NOVI SAD
2016.            TEHNIČKA ŠKOLA SMEDEREVO
2017.            TEHNIČKA ŠKOLA RADE METALAC LESKOVAC
2018.            TEHNIČKA ŠKOLA TRSTENIK

Domaćin ovogodišnjeg XXVI republičkog takmičenja za obrazovne profile III stepena, koje je održano 10. i 11. maja u Novom Sadu, bila je Srednja mašinska škola Novi Sad.

Svoje umeće na ovogodišnjem takmičenju pokazalo je 108 učenika obrazovnih profila: automehaničari, bravari, strugari, glodači, zavarivači.

Kako je ove godine u ukupnom plasmanu pobednik bila škola domaćin, koja je već dobila donaciju pre 4 godine, UNIOR kolica sa alatom donirali smo drugoplasiranoj MAŠINSKOJ ŠKOLI  PANČEVO iz Pančeva. 

Čestitamo i pobednicima takmičenja i dobitnicima donacije i želimo im puno uspeha u daljem radu i obrazovanju danas veoma traženih i cenjenih zanimanja koja su i deficitarna na tržištu rada, pa shodno tome prestavljaju lepu priliku za mlade u našoj zemlji da se brzo zaposle posle završene škole.

A evo i još nekoliko interesantnih detalja iz škole domaćina i sa samog takmičenja.


 

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt