Pregled proizvoda
po brendovima

XXV Republičko takmičenje mašinskih škola - donacija alata

Republičko takmicenje masinskih skola

Naše opredeljenje da budemo društveno odgovorni već par godina unazad pokazujemo kroz podršku budućim generacijama u njihovom obrazovanju. Kako bismo mlade motivisali da se bave zanatskim zanimanjima i omogućili im kvalitetnu nastavu sa profesionalnim alatima UNIOR TEOS ALATI svake godine doniraju komplet kolica sa alatom jednoj mašinskoj školi u Srbiji.

Republičko takmicenje masinskih skola

Izabran je i lep povod, pa kolica svake godine odlaze školi organizatoru Republičkog takmičenja mašinskih škola zanimanja III stepena. Tako je bilo i ove godine na XXV takmičenju, koje je održano u petak i subotu, 11-12 maja, u prostorijama tehničke škole Trstenik. Interesantno je da je upravo u ovoj školi organizovano i I Republičko takmičenje mašinskih škola 1993. godine. Nakon 25 godina takmičenje je poprimilo izuzetan značaj i svake godine okuplja sve veći broj škola i učenika.

Svoje umeće na ovogodišnjem takmičenju pokazalo je 69 učenika iz 26 škola, obrazovnih profila:

  • automehaničar
  • bravar
  • mehaničar grejne i rashladne opreme
  • operater mašinske obrade (strugar i glodač)

Takmičenje je otvorio predsednik opštine Aleksandar Ćirić, a srdačnu dobrodošlicu i uspeh na takmičenju učenicima poželeo je direktor škole Predrag Simić. Prvog dana učenici su pokazali svoje teorijsko znanje, a narednog dana su se nadmetali izvodeći praktične radove.

Posebno smo ponosni jer su se među pobednicima takmičenja našli učenici škola kojima smo već donirali naša kolica. Pre svega ponosni smo, jer znamo da ulažemo u kvalitetne mlade majstore.

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt