Pregled proizvoda
po brendovima

Volkswagen i Mercedes odabrali UNIOR kao vrhunski brend!

UNIOR kao vrhunski brend

UNIOR je krajem prošle godine postao ekskluzivni dobavljač alata za Volkswagen, Audi i Seat u Meksiku i tako dokazao da najbolji brendovi idu jedni uz druge.Ovo je samo rezultat dobre saradnje koju je UNIOR već imao sa Volkswagenom, jer je delimično bio prisutan u njihovim servisima, a sada su stvoreni uslovi za još veći plasman alata.

Sada se u njihovim servisima nalaze kolica sa alatom u jednoj od varijanti:

  • manji set sa garniturom od 94 alata i kolica EV6 BLOCK SYSTEM za mehaničara početnika
  • veliki set sa garniturom od 187 alata i kolica EV6 BLOCK SYSTEM za iskusnog mehaničara
UNIOR kao vrhunski brend

Pored ove saradnje UNIOR je nedavno postigao dogovor i sa austrijskom firmom Magna Steyr iz Graca i time zvanično postao i njihov ekskluzivni dobavljač ručnog alata. Tako će se UNIOR ručni alati naći u proizvodnom programu linija Mercedes G serije. Firma Magna Steyr inače proizvodi delove za automobile Mercedes-Benz, Peugeot i Mini.

Zahvaljujući ovakvim saradnjama UNIOR dobija značajne reference koje mogu otvoriti vrata za nove mogućnosti i ponude sličnih projekata u drugim zemljama ili drugim brendovima automobilske industrije. Nama kao distributeru, ova vest je samo potvrda da zastupamo brend koji je u svetu prepoznatljiv po svom kvalitetu.

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt