Pregled proizvoda
po brendovima

Tri dana super popusta u decembru!

TRI DANA ZA KUPOVINU ALATA PO IZUZETNIM CENAMA ZA SVE KOJI NISU STIGLI DA ISKORISTE PRILIKU TOKOM AKCIJE ZA CRNI PETAK:

ponedeljak, utorak, sreda

14, 15 i 16. decembar  2020.

POPUSTI SE OBRAČUNAVAJU NAKNADNO NA CENE KOJE SU PRIKAZANE NA SAJTU, PA UKUPAN IZNOS KOJI VIDITE U PORUDŽBENICI NA SAJTU UMANJITE ZA

25% popusta za:
 

 • UNIOR ručne alate, kao i Ega master i Rennsteig ručne alate
   
 • B&W kofere i torbe za alat i kofere za osetljivu opremu i instrumente (foto-aparate, dronove i slično) kao i torbe i kofere za bicikle
   
 • ULTRA bonsek ram i platna
   
 • merne alate BMI i Wezu i
   
 • Könner & Söhnen benzinske agregate

OVAJ POPUST NE VAŽI za sledeće:

ali zato članovi LOJALTI programa imaju 10% popusta na ove artikle bez obzira na vrednost kupovine, a ostali kupci imaju 5% za kupovine u vrednosti preko 5.000 RSD.

Tri dana ovih popusta važe za ONLINE i kupovinu u prodavnici, kao i za kupovinu preko računa u veleprodaji za pravna lica.

I ono najvažnije - spremili smo dovoljne zalihe, ali ukoliko nas interesovanje za neke alate iznenadi i desi se da se nešto rasproda, proverite sa našim kolegama koji bi bili rokovi isporuke tih alata (naravno po akcijskim cenama sa gore navedenim popustom)!

U prodavnici možete kupovati i na rate - čekovima ili uz kartice Intesa banke u redovno radno vreme od ponedeljka 14. do srede 16. decembra od 08-16h.

Ali pozivamo sve zainteresovane kupce da čuvaju zdravlje i da zbog opšte epidemiološke situacije poruče alate ONLINE tokom ove trodnevne akcije, a sve Vaše porudžbine isporučivaće se sukcesivno po redosledu kojim su primljene i svaki kupac će biti kontaktiran u vezi isporuke (bilo e-mailom, bilo telefonom).

Isporuka robe može biti brzom poštom ili ukoliko Vam odgovara, alate možete preuzeti i u našoj prodavnici, tokom radnog vremena.

CENE isporuke brzom poštom DExpress (ukoliko želite da platite uslugu brze pošte preko nas – a mi pošiljke za koje plaćate otkup kuriru prilikom isporuke šaljemo isključivo DExpressom) su:

Kako postoje objektivne teškoće u radu brzih pošta zbog trenutne epidemiološke situacije, moguća su kašnjenja u isporuci brzom poštom na nekim rutama.
Ukoliko se desi da Vam pošaljka kasni, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo proverili status iste.


Napomena: svi navedeni popusti se obračunavaju na maloprodajne cene iskazane na našem sajtu i u prodavnici. Popusti se ne sabiraju.
Popusti ne važe za artikle sa trajno niskom cenom i na rasprodaji.

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt