Pregled proizvoda
po brendovima

Rođendansko iznenađenje! Zaigrajte igru memorije i osvojite neku od nagrada!

Rođendani su lepši kada ih slavimo zajedno, zato smo Vam ove godine pored popusta priredili i jedno iznenađenje!

Malo igre i zabave da upotpunimo naš 27. rođendan!

Znamo da dobro poznajete UNIOR alate, a ako još dobro stojite sa koncentracijom i pamćenjem, onda je ova igra baš za Vas. Pokažite svoje umeće i osvojite neku od zanimljivih i korisnih nagrada!

Igranje se odvija individualno, a da bi takmičenje bilo zanimljivije, igra je organizovana u tri nivoa težine. Pre nego što započnete igru, pogledajte i upoznajte se sa svim karticama koje ćete tražiti u igri memorije. Možete igrati sva tri nivoa, a nagradićemo lepim poklonima tri različita takmičara sa najboljim rezultatom za svaki nivo pojedinačno. Nakon što odaberete nivo, kliknite na željenu karticu i započnite igru. Meriće se vreme vašeg igranja od početka do kraja. Prvo će se uzimati u obzir vreme koje je takmičaru potrebno da završi igru, a potom i broj poteza koje je napravio do kraja igre (u slučaju da dva takmičara imaju isto vreme igranja, pobediće onaj sa manje poteza). Ako se dogodi da dva takmičara imaju isto i vreme i broj poteza, onda ćemo naknadnim test pitanjima doći do pobednika. Nakon što završite igru ostavite svoje podatke i pošaljite ih, ukoliko želite da učestvujete u takmičenju. U suprotnom Vaš rezultat neće biti zabeležen i nećete moći da se takmičite za neku od nagrada.

IGRI PRISTUPATE OVDE.

Takmičenje traje od 15.09.2022. do 30.09.2022. (takmičenje zatvarmo u 24:00 h). Pobednike ćemo proglasiti 04.10.2022. na našim društvenim mrežama.

NAGRADE:

Najteži nivo - SET 20/9 ANNIV

Srednji nivo: SET D100A

Najlakši nivo: 1655EURO17

Neka igra počne i neka pobedi najbolji takmičar!

Srećno!

Zbog poštovanja GDPR politike (politike privatnosti) vaša imena i prezimena neće biti javno objavljena, već ćemo koristiti samo vaše nadimke.

Pravo na učešće imaju samo takmičari iz Srbije.

NAPOMENA:  SVI TAKMIČARI KOJI POKUŠAJU DA NA NEKOREKTAN NAČIN (VARANJEM SISTEMA) OSTAVERE NAJBOLJI REZULTAT BIĆE DISKVALIFIKOVANI!!!

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt