Pregled proizvoda
po brendovima

MTB KUP SRBIJE - PIROTSKI ĆILIM 2021

MTB KUP Srbije iz godine u godinu dobija na značaju, a Pirot postaje sve poznatiji po dobroj organizaciji jednog ozbiljnog sportskog događaja. Lepo iskustvo koje imamo sa organizatorom trke, njihova želja i volja da motivišu mlade da se bave sportom daje i nama elana da pomažemo koliko smo u mogućnosti.

Kako takmičenje dobija na značaju, tako postaje popularno i u regionu, pa su ove godine po prvi put u trci učestvovali i takmičari iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Takmičenje je održano 8. maja, na sada već poznatoj šumskoj stazi, idealnoj za planinski biciklizam.

Takmičari iz pirotskog kluba Bike M nastupili su sa 14 takmičara i ove godine ostvarili odlične rezultate, naročito u kategoriji Masters (prva tri mesta) i kategoriji CFA. 

Mi smo kao i prethodnih godina najbolje takmičare nagradili UNIOR alatima za bicikle, kao i reklamnim materijalom.

Nadamo se da ćemo na ovaj način i uz podršku ostalih partnera doprineti popularizaciji planinskog biciklizma u Srbiji i podstaći neke nove mališane da se bave ovim lepim sportom.

Čestitamo svim takmičarima, kao i organizatorima na opravdanom poverenju!

 

 

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt