Pregled proizvoda
po brendovima

Donacija alata za elektrotehničko-građevinsku školu Nikola Tesla iz Zrenjanina

Upešnost u poslovanju i životu uopšte, ne meri se samo postignutim poslovnim rezultatima već i time koliko doprinesete razvoju društva čiji ste deo.

U želji da podržimo mlade i njihovo obrazovanje, već skoro celu deceniju, svake godine, u saradnji sa Zajednicom mašinskih škola Srbije, UNIOR TEOS ALATI i UNIOR d.d. Slovenija dodeljuju vrednu donaciju u alatima jednoj srednjoj mašinskoj školi.
Donacija se dodeljuje povodom Republičkog takmičenja mašinskih škola i to školi ukupnom pobedniku takmičenja ili školi organizatoru takmičenja.

 

Ove donacije podižu kvalitet praktične nastave u stručnim školama i naša je želja i cilj da što veći broj škola u celoj Srbiji dobije vredan, profesionalni alat koji bi unapredio praktično obrazovanje budućih mehaničara, bravara, strugara i ostalih majstora.

S obzirom na aktuelnu pandemijsku situaciju, prošle godine Republičko takmičenje srednjih mašinskih škola na žalost nije održano, pa je odlučeno da se donacija u vidu UNIOR alata dodeli elektrotehničko-građevinskoj školi ''Nikola Tesla'' iz Zrenjanina

UNIOR kao proizvođač i UNIOR TEOS ALATI kao generalni uvoznik i distributer za Srbiju, pružili su podršku ovoj školi u želji da i učenici drugih stručnih profila izvode praktičnu  nastavu sa kvalitetnim alatom kao pravi budući profesionalci.

 

 

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt