Pregled proizvoda
po brendovima

Akcija u martu - alati za gradilište

Ako tražite alat koji će vas služiti dugo vremena - na pravom ste mestu! 

Od 1. do 31. marta 2020. nabavite potreban alat 15% povoljnije!

Na akciji su: makaze za sečenje betonskog gvožđa-armaturu, sve moguće makaze za lim (leve, desne, pelikan, univerzalne, za rupe, za peskirani lim, glodalica za lim, povijene, zglobne, prave,...), makaze za sečenje čelične užadi i šipki sa navojem, makaze za sečenje kablova, električarske makaze za žicu, makaze za pvc i plastične cevi, zatim sve vrste libela, zidarskih letvi/ravnjača, ugaonika i slično....

CENE KOJE VIDITE OVDE SADRŽE URAČUNAT POPUST!

  

 

            

Iako zima više nije ono što je bila, pa je većina gradilišta radila i tokom prethodnih meseci, proleće tj. mart mesec je tradicionalno sezona kada počinje gradnja. 

Nove, moderne tehnologije smanjile su učešće manuelnog rada i upotrebu ručnih alata u svim privrednim oblastima, ali i dalje postoji veliki broj poslova i operacija, za koje su najvažniji spretni i iskusni majstori i kvalitetan i pouzdan alat - alat kao što su naši: 

  • UNIOR - profesionalni ručni alat, pouzdanog kvaliteta i trajne garancije
  • BMI, Wezu i INSIZE - merni alati koji su dokazali svoju preciznost, pouzdanost i izdržljivost
  • Ega master - ručni alati kreirani za sve specifične potrebe koje možete da zamislite

Artikle i/ili količine koje ne budemo imali na zalihama možete poručiti (uz obaveznu potvrdu porudžbine tj. ostavljanje kapare) a roba će se isporučiti sledećeg meseca ili po roku isporuke iz ponude koju dobijete.

 

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt