Pregled proizvoda
po brendovima

Akcija bike i moto alata 2020

Biciklizam postaje ne samo trend, već i stil života! Zato se sve više razvijaju i modernizuju i alati za servisiranje bicikala. Ukoliko želite da brže stignete do određenog cilja ili da se samo rekreirate potrebno je da održavate bicikl u dobrom stanju i spremni dočekate prolećnu sezonu.

Bicikl možete popravljati i sami samo je potrebno da odvojite malo vremena i truda. Kako bi vas bicikl što duže služio potrebno je da nabavite odgovarajuće alate koji će vam biti neophodni u njegovom održavanju.

Unior u svojoj ponudi ima širok asortiman bike alata kako za osnovno održavanje tako i za zahtevne popravke. Materijal od kojih su izrađeni alati doprinose njihovoj dugotrajnosti, dok ergonomski dizajn omogućava lako i brzo rukovanje. 

Od 1.februara do 1. marta 2020. možete nabaviti sve potrebne bike i moto alate snižene 20% jer samo sigurno i bezbedno prevozno sredstvo će vas daleko odvesti.

    

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt