Pregled proizvoda
po brendovima

uniorteos.php?cID=18&lng=srb
Poklonite UNIOR alat
Akcije
 • Važno obaveštenje!

  Važno obaveštenje!

  Usled povremenih tehničkih problema pri registraciji i online poručivanju, molimo sve korisnike za malo strpljenja dok se isti ne otklone.
 • Registracijom proizvoda do garancije, pored izjave o saobraznosti robe!

  Registracijom proizvoda do garancije, pored izjave o saobraznosti robe!

  Registrujte svoje pneumatske alate i moment ključeve i ostvarite pravo na godinu dana garancije, nakon isteka izjave o sabraznosti robe! Kako da to uradite pročitajte na našem sajtu.
 • BOHRCRAFT PROMO PONUDA 2023

  BOHRCRAFT PROMO PONUDA 2023

  Pored standardnih burgija, glodala, ureznica, nareznica u PROMO PONUDI BOHRCRAFT 2023 možete pronaći i nešto potpuno novo - TURBO STEP burgije sa stepenastim vrhom!
Noviteti
Program lojalnosti
 • AProgram lojalnosti

  Program lojalnosti

  Poštovani prijatelji, UNIOR TEOS ALATI postoje i uspešno posluju na tržištu od 1995.godine. Sve to vreme, sarađivali smo sa velikim brojem firmi i sa većinom ostvarili dugoročne odnose međusobnog uvažavanja i poverenja.
  Za nas su poverenje i uvažavanje kupaca najvažniji principi kojima se rukovodimo u svemu što radimo, a odanost (lojalnost) se uvek razvija u oba smera.

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt