Pregled proizvoda
po brendovima

WEB SHOP

Online prodaja profi alata i mašina za zahtevne korisnike i sve vrste poslova - sve što vam je potrebno od ručnih, mernih, električnih, pneumatskih i ostalih alata pronađite u našoj internet prodavnici.
Ako želite kompletno da opremite svoju radionicu i tu ćemo vam pomoći. I to nije sve, kod nas možete naći i kofere, torbe za vaš alat.
Kupovina je sada jednostavna, na klik do vaših omiljenih alata - brzo i povoljno!
Obratite pažnju na posebno obeležene proizvode i artikle - proverite aktuelne akcije i popuste, kao i naše preporuke za alate koje možete kupiti po povoljnim cenama!
UNIOR TEOS ALATI je generalni uvoznik i distributer UNIOR ručnih alata za Srbiju - u ponudi imamo najveći asortiman i zalihe UNIOR ručnih alata koje mogu da zadovolje i veće hitne nabavke i različite potrebe svih profila kupaca - od velikih javnih preduzeća, preko raznih servisera, majstora, električara, bravara, vodoinstalatera, mehaničara, auto-servisera, elektroničara, zidara, stolara, montažera....do ljubitelja kvalitetnih alata, koji alat koriste iz hobija u varijanti "uradi sam".
Trajna garancija za UNIOR alate i proizvođačka garancija za sve ostale alate su osnova proverenog kvaliteta naše usluge!

O nama

UNIOR TEOS ALATI DOO je generalni zastupnik i uvoznik UNIOR ručnih alata za Srbiju.

Kompanija je osnovana 1995. godine i od tada prepoznatljiva po prodaji profesionalnih alata, mašina i pribora za potrebe svih privrednih delatnosti.

Stručan i iskusan prodajni tim će Vam pomoći i pružiti podršku u izboru alata po Vašim specifičnim potrebama.

Kontakt

Unior Teos narudzbenica

Trenutno nemate ni jedan proizvod u listi.